Textil Painter Plus Set

1.260,00 ден

  • Сетот содржи: 5 x Textil Painter плус 3 мм (Yellow 019, Cherry red 031, Dark blue 053, Dark green 068, Black 073)
  • Textil Painter plus од Marabu: „Модните дизајнери“ меѓу маркерите, за светли и темни текстили (на пр. фармерки)
  • Високо покривни и брилијантни маркери за ткаенина со врв од 3 mm
  • Боја на база на вода, идеална за деца од 6 години
  • Може да се пере до 40°C по фиксирање со пегла или во рерна
  • Одлични за комбинирање со Marabu Textil и Marabu Textil plus

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ