3D Stencil

430,00 ден

  • Транспарентен полиестер
  • Без ПВЦ
  • Ја задржува својата форма
  • Цврст, издржлив и за повеќекратна употреба
  • Идеален за создавање граници
  • Се користи од двете страни
  • Уникатни релјефни ефекти за мебел, ѕидови и други површини
  • 15×20цм
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ