Paint Roller, Set of 2

390,00 ден

  • Сет со два сунѓерасти валјаци, 5 и 10 цм
  • Валјаци со сунѓер со метална рачка
  • Идеални за нанесување на боја на голема површина
  • Идеални за шаблони

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ