Paint Tip

185.00ден

-За изработка на прецизни дизајни

-Имаат брза примена и лесно се ракува со нив

-Брзо и лесно нацртајте убави линии и контури и брзо обојте ги

-Достапни се во 4 големини

Clear selection
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ