Pouring Fluid

500,00 ден1.000,00 ден

  • Тенок течен акрилен медиум за употреба со техники на разлевање
  • Користете го самостојно или измешан со акрилните бои на Marabu
  • Ги подобрува течните својства на акрилните бои без да мора да се намали нивниот интензитетот
  • Водоотпорен, по сушење, транспарентен е и во зависност од употребената мешавина, може да биде свиленкасто мат до сјаен изглед
  • Разновидна површина која не пожолтува
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ