Berlin Flip Flop set “Freak Out”

1,250.00ден

Сетот за декорација со боја која се прелева во сите нијанси содржи

  • Berlin flip-flop камелеон боја 50 ml 
  • Decormat црна акрилна боја 50 мл
  • Мат акрилен црн маркер со широчина 1,5 см  
  • Четка од сетот Decoration&Hobby бр.20 мм
  • Упатство

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ