Candle Liner Pearl & Metallic Christmas Spirits

1.510,00 ден

  • Сетот со восочна боја од 10 х 25 мл за дизајнирање на свеќи
  • Сетот содржи: 10 x 25 мл Candle Liner (Yellow 019, Rose pink 133, Cherry red 031, Medium blue 052, Green 216, Medium brown 040, White 070, Black 073, Metallic-silver 782, Metallic-gold 784)
  • На база на вода, без мирис, отпорна на светлина и замрзнување
  • Погодна за различни техники на цртање

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ