Fun & Fancy Marabu Empty Liner

100,00 ден

  • Празно шише лајнер/туба, достапна во:
    • 25мл
    • 80мл
  • Овозможува лесна апликација
  • Може да се користи со голем број бои/пасти и сл.

 

Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ