Structure Paste

810,00 ден

  • На база на вода
  • Може да се меша до 20% со акрилни бои Marabu
  • Водоотпорен
  • Отпорен на атмосферски влијанија
  • Добра покривност
  • Не бледнее
  • 225мл

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ