Universal Primer

510,00 ден

  • Универзален сив прајмер
  • За најдобро прицврстување на последователните бои и лакови
  • Заштитува од ‘рѓа
  • Отпорен на атмосферски влијанија
  • 150 мл

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ