Thinner

730,00 ден

  • Разредувач
  • На база на вода
  • Идеален за глазури и за боење во слоеви и на големи површини
  • Водоотпорен
  • Отпорен на временски услови и светлина
  • 250 мл

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ