Drying Inhibitor

780,00 ден

  • Успорувач за акрилни бои
  • На база на вода
  • Водоотпорен
  • Отпорен на временски услови
  • Отпорен на светлина

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ