Protective Varnish

870,00 ден

  • На база на вода
  • Ја подобрува заштитата од влијанијата на времето и УВ зраците
  • Водоотпорен
  • Отпорен на временски услови
  • Отпорен на светлина
  • 250мл

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ