DOT Pen set “Origin of Nature”

1.100,00 ден

  • Сетот содржи: 4 x 25 мл. DOT Pen (yellow 019, orange 013, light vermilion 030, medium brown 040), 5 x А6 картички со дизајн, 1 x брошура
  • На база на вода
  • Има мат изглед откако ќе се исуши и е покривна
  • Лесно нанесување директно од лајнерите
  • Веганска

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ