Relief Paste Glow in the Dark (yellow)

1.300,00 ден

  • Акрилна рељефна паста за тродимензионални структури
  • Високопокривна, водоотпорна и трајна
  • Се нанесува со шпатула без или со шаблон
  • За ѕидови, хартија, дрво, МДФ, метал и платна за сликање и др.
  • Aпсорбира светлина и свети во ноќ со жолта боја
  • 225 мл

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ