Decoupage

250.00ден650.00ден

Транспарентен лак и лепак во едно.На водена основа.Отпорен е на атмосферски влијаниа и светлина. Идеален е за декорација  на дрво, хартија, картон, метал, цврста пластика и др.Се нанесува со мека четка.Нема потреба да се фиксира дополнително.30 минути по неговото нанесување,тој е сув на допир.Достапен е во амбалажа од 50мл, 250мл и 500мл.Го има во две варијанти – со мат и сјаен ефект.

Clear selection
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ