Yono Set Metallic 4×1.5-3 mm

1.040,00 ден

  • Ти треба само еден – без разлика на материјал, стил или проект
  • На база на вода
  • Врвовите се високо-квалитетни и се менуваат
  • Брилијантните бои се мат, нетранспарентни и отпорни на светлина (освен неонските)
  • Водоотпорни откако ќе се исушат ако се на абсорбирачки површини, но може да се црта врз нив
  • Сетот содржи: 4 x YONO Маркери 1.5-3 мм (Rose-gold 734, Gold 084, Silver 082, Black 073)

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ