New York Neon & Acryl Color set 3x100ml

760,00 ден

  • Сетот содржи: 2 x 100 мл NEW YORK NEON флуоресцентна боја што свети под УВ црно светло (Neon-yellow 321, Neon-pink 334), 1 x 100 мл Acryl Color (White 070)
  • Полутранспарентна флуоресцентна боја со дневен сјај
  • Отпорна на временски услови, не се размачкува, отпорна на светлина и брзо се суши
  • Погодни за дрво, МДФ, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно итн.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ