Colorado Gold set “Metallic Easter Box”

860,00 ден

  • Сетот содржи: 4 x 15 мл COLORADO GOLD (Metallic-Petrol 792, Metallic-silver 782, Metallic-green Gold 769, Metallic zinc 797), 6 x пластични јајца, 1 x четка за шаблон 1,5 цм
  • Погоден за впивачки подлоги како дрво, медијапан, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно итн.
  • Отпорен на атмосферски влијанија, не се размачкува, добра покривност, отпорни на светлина, на база на вода и брзо сушат
  • За бојадисување и мачкање

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ