Textil Transfer set

920,00 ден

  • Сет за пренос на отпечатоци од хартија (ласерски принтани) на ткаенини со светла боја (макс. 20 % синтетички влакна)
  • Сетот содржи: 1 x Textil Transfer 50 мл, 1 x Textil Protect 50 мл, 1 x четка Marabu Decoration & Hobby рамна со големина 16, 1 x брошура
  • Вклучената брошура инспирира со идеи за апликација, совети и трикови

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ