3D Liner

220.00ден

  • Боја во туба за рељефен, кадифен и пуфкаст ефект
  • На водена основа
  • Погодна за текстил, хартија, картон, дрво, керамика, стакло
  • Со фиксирање е отпорна на перење до 40 ° C
  • Идеална за декорации, украси, линии

 

Clear selection