Textil Metallic set “Christmas Moments”

920,00 ден

  • Боја за текстил за блескави метални ефекти
  • Сетот содржи: 4 x Textil Metallic 15 мл (Metallic-red 732, Metallic-dark green 768, Metallic-silver 782, Metallic-Gold 784), 1 x Robust четка со големина 12, 1 x Textil Painter Plus 3 мм (Black 073)
  • На база на вода
  • За работа на светла и темна ткаенина
  • Идеални за работа со шаблони
  • Се фиксира или со пегла или во рерна
  • По фиксирање може да се пере на 40°C

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ