KiDS Little Artist Art and Craft Paper

560,00 ден

  • Блок уметничка уметничка и занаетчиска хартија за деца
  • Премиум хартија без дрво, бела, со A4 димензија, 20 листови, груба површина, необложена
  • Погодна и за уметнички и занаетчиски проекти благодарение на неговата висока јачина од 170 гр/м²
  • Погодна за Little Artist, боја за прсти, акварели и пенкала
  • Погодна за сите техники на сликање и користење печати
  • Хартија сертифицирана со FSC™

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ