Stencil Butterfly Family 40×66 cm

1.290,00 ден

  • Шаблон со пеперутки 40х66 цм
  • Многу тенок шаблон за јасни контури
  • Ласерски исечен полиестер, без ПВЦ
  • Цврст, издржлив
  • Може да се користи од двете страни
  • Разни апликации на ѕидови, мебел, текстил и сл.
  • Лесен за чистење, за повеќекратна употреба
  • Загарантиран успех

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ