Textil Aquarelle Starter set

805,00 ден

  • Стартер-сетот Textil Aquarelle содржи се што е потребно за примена на техниката на акварел на ткаенината
  • Сетот содржи: 4 x Textil Aquarelle 15 ml (Lemon 020, Magenta 014, Cyan 056, Black 073), 1 x Textil Painter 1-2 mm (Black 073), 1 x четка Marabu Универзална округла со големина 12, 1 x сунѓер, 1 x брошура
  • Textil Aquarelle е без мирис, отпорен на плунка и светлина и е мек на допир
  • На база на вода, многу добар вискозитет, економичен
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода
  • Погоден за светол текстил, без омекнувач (макс. 20 % синтетички)
  • По фиксирање во рерна (8 мин / 150 °C) може да се пере до 40 °C

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ