Aqua Ink set “Mc Floaty”

740,00 ден

  • Сетот содржи: 6 х 15 мл Aqua Ink Graphix (Lemon, Vermilion, Magenta, Cyan, Mint, Black), 1 х Graphix четка со синтетички влакна бр. 4
  • На база на вода
  • Ултра-брилијантно пигментирано акварелно мастило
  • Природно транспарентено со висока отпорност на светлина
  • За техники на акварел со четка или пенкало за цртање
  • Дури и кога се суви, може целосно да се раствори со вода
  • Боите може да се мешаат заедно

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ