Black Pad

680,00 ден880,00 ден

.    или

  • Блок со мат, црна специјална хартија
  • 140 или 250 гр/м², големина DIN A4, 20 листови
  • Залепен од едната страна, хартија направена од 100% ECF пулпа, биоразградлива и може да се рециклира
  • Мат, необложен, без токсични киселини и јаглерод
  • Идеален за правење картички и пишување, цртање и украсување
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ