Tear-off Mixing Palette

520,00 ден

  • Блок палета од масна хартија за мешање бои
  • 50 гр. парафинска хартија
  • 36 листови споени од 3 страни
  • За маслени, акрилни, гваш и темперни бои
  • Димензии: 23.5 × 30.5 цм

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ